Milyen öltöny fazonok illenek hozzám?

Mik azok az öltöny fazonok? Első ránézésre talán nem is látja a különbségeket az öltönyök között, mégis egy jó választás, vagy éppen egy rossz, egyből szembetűnik. Hogy lehetséges ez? A válasz az öltöny fazonjában rejlik, ami ha tökéletesen illeszkedik a testhez, egészen biztosan vonzza majd a tekinteteket. Nézzük, hogy milyen fazonok közül választhat!

Bővebben »
 

A legjobb férfiparfümök ranglistája 2020-ban

Ha egy férfi külső megjelenésére gondolunk, az első dolog, ami az eszünkbe jut a ruházat. Mennyire élére vasalt a nadrág, milyen színű az ing, mennyire van összhangban a cipő a többi ruhával illetve, hogy milyen kiegészítőket visel. Azonban gyakran elfelejtkezünk arról, hogy a megfelelő parfüm kiválasztása is a megjelenés szerves részét képezi, így azt kellő körültekintéssel kell kiválasztani. Most bemutatjuk az idei befutókat!

Bővebben »
 

Hogyan fogjunk kezet – a hivatalos etikett szerint?

Kezet fogni mindenki tud, napi szinten több alkalommal is szoktunk így tenni. De vajon helyesen? Mindig betartjuk az udvariassági normákat és a hivatalos etikettet? Ön tudja, hogy egészen pontosan hogy is kell(ene) kezet fogni?

Bővebben »

 

Hogyan lesz a régi farmerből új táska? DIY varrós poszt nem (csak) nőknek

Van egy farmere, ami már ősidők óta a szekrényben porosodik és nem áll szándékában többé felhúzni? Elajándékozni nincs kinek, kidobni viszont nincs szíve? Ha szeret otthon szabadidejében alkotni, akkor akár egy farmertáskát is készíthet belőle. Hogyan kezdjen hozzá? Első lépésként olvassa el ezt a cikket, amelyben adunk pár támpontot és tippet!

Bővebben »

 

Hogyan öltözzön az első randira?

Egy első randi izgalmával aligha képes bármi is felérni. Ha pedig Ön is hasonlóan izgalmas akar lenni, akkor muszáj tudatosan megválasztania öltözékét. Az első találkozáson viselt ruha olyan, mint a könyv borítója: ha partnere nem találja érdekesnek, nem teszi kíváncsivá! Hogy miként öltözik a nagy alkalomra, erősen befolyásolhatja a randi kimenetelét, éppen ezért adunk egy kis segítséget, hogy a legközelebbi alkalommal egészen biztosan sikerrel járjon!

Bővebben »

 

Hogyan viseljünk barna cipőt az öltönyhöz?​

A stílus nem csupán a jól kiválasztott darabokon múlik, hanem azok összepárosításán is. Mindehhez társul a magabiztos kiállás és kész is a tökéletes outfit. Akár szűkös, akár bőséges az otthoni választék, nincs könnyű dolga, ezért készítettünk egy kis útmutatót, amiben a barna cipő és még a farmer is főszerepet kap.

Bővebben »

 

Az esküvői etikett 22 aranyszabálya vendégeknek

Közeleg a nagy nap, és Ön ugyan csak statiszta most az élet színpadán, talán nem is osztottak Önre kiemelt szerepet, de ne higgye, hogy nincs jó pár íratlan aranyszabály, amit ne kellene betartania. Cikkünkben összeállítottunk pár hasznos tippet és tanácsot az esküvői etikettre vonatkozóan.

Bővebben »

 

Milyen ruhát vegyen fel az esküvői tanú?

Szerencsés embernek érzi magát, ha a barátja Önt kérte fel, hogy álljon mellette élete legfontosabb napján. Az első pillanatban biztosan büszkeség töltötte el – de most egy kicsit elbizonytalanodott, ami a viseletet illeti? Az alábbiakban megpróbálunk Önnek néhány ötletet adni, mit illik az esküvői tanúnak viselnie.

Bővebben »

 

Milyen ruha való az örömapának?

Közeleg a gyermeke esküvője, és szeretné, ha kifogástalan lenne a megjelenése? Tanácstalan a színek vagy a kiegészítők terén? Ne aggódjon, ezt a terhet levesszük az Ön válláról – összegyűjtöttük a leghasznosabb tanácsainkat, hogy megmutassuk, milyen ruha való az örömapának.

Bővebben »

 

A lánykérés 7 sarkalatos pontja

Elérkezettnek látja az időt arra, hogy összekösse életét a szerelmével, de még nem tudja, hogyan is megy ez? Milyen lépései vannak a lánykérésnek azon túl, hogy kiválasztja a megfelelő gyűrűt? Összeírtuk a lánykérés 7 sarkalatos pontját, melyet végig kell gondolni még a kérdés bedobása előtt, illetve után.

Bővebben »

 

A céges munkahelyi öltözködés 12 aranyszabálya férfiaknak

A munkahelyi öltözködés fontosságát sokan alábecsülik, pedig rengeteget elárul az illetőről, hogy miként válogatja meg a ruhadarabjait. Egy rossz választás akár téves megítélést is eredményezhet, amit nyilván Ön sem szeretne. Íme a munkahelyi öltözködés 12 aranyszabálya férfiaknak, hogy ne csak a munkája, de a megjelenése is professzionális legyen.

Bővebben »

 

22 idétlenül kedves és őszinte ballagási jókívánság

Egy megfelelően kiválasztott ballagási jókívánság – legyen komoly vagy vicces – számtalan módon örömet okozhat ajándékozás során. Hiszen a meglepetés melletti kísérő kártya mellett tökéletesen mutatnak egy külön erre az eseményre gravíroztatott poháron vagy tollon, telitalálat lehet egy pólóra nyomtatva, de jó ötlet lehet egyedi táblácskára írva is, amely később helyet kaphat az ünnepelt íróasztalán.

Bővebben »

 

140 ballagási idézet általános iskolásoknak és középiskolásoknak

Egy jó ballagási idézet néha egész életünkre velünk marad. Egy ballagás mindig komoly fejezet lezárulását és egy új kezdetét jelenti a fiatalok életében függetlenül attól, hogy az általános iskola vagy a gimnázium padjait hagyják-e maguk mögött. Ilyenkor mindig egy kihívásokkal tarkított, újdonságokkal teli életszakasz veszi kezdetét, új barátokkal és eddig nem ismert helyzetekkel kiegészítve, amelyek garantáltan nem hagyják majd unatkozni az érintetteket.

Bővebben »

 

Milyen a tökéletes esküvői öltözet férfi vendégeknek?

Milyen öltözék való egy férfire az esküvőn? Férfiként ez nem tűnik túl nagy kihívásnak, pedig az öltöny kiválasztásának és megfelelő viselésének ugyanolyan szigorú szabályai vannak, mint a hölgyek megjelenésének. Sok esetben az esküvői meghívó lehet a legfőbb segítség, de ha a menyasszony vagy a vőlegény közeli barát, hozzá is bizalommal fordulhat a kérdéseivel. Amennyiben mégsem szeretné őket zavarni, inkább saját kútfőből szeretné kitalálni, mit is vegyen fel, olvassa el tanácsainkat, és állítsa össze ez alapján az esküvői szettet!

Bővebben »

 

Smart casual útmutató – hogyan legyen lazán elegáns?

Új munkahelye vagy új kinevezése mellé azt ajánlották, hogy a „smart casual” a mindennapi elvárás? Vagy egy céges parti meghívóján olvasta a dress code mellett ezt a kifejezést? Hogyan öltözzön smart casual-be, és hogyan hozza ki belőle a legtöbbet? Megmutatjuk!

Bővebben »

 

Dress Code kisokos férfiaknak – mikor mit illik viselni?

Mit takar a Black Tie és a White Tie (fekete és fehér nyakkendő) a meghívón? Mikor vegyen öltönyt, és mikor elég csak egy zakó? Mikor lehet sportos, és mikor kell szigorúan venni a protokollt? Az öltözködésnek még a férfiak esetében is megannyi írott és íratlan szabálya van – segítünk most eligazodni!

Bővebben a Dress Code-okról »